Tecrübe İlk
Günkü Kalite
Üretimde kullanılan etler her zaman Kayseri’de yer alan Naret Besi Çiftliği’nden gelir. Belirlenen ırk ve cinsler arasından tek tek seçilen hayvanlar, hayvan refahı düşünülerek tasarlanan besi çiftliğinde, deneyimli bir ekibin gözetiminde, uzman veterinerler eşliğinde, doğal yemlerle beslenir.
Naret, kasaplıktan gelen aile geleneğinin oluşturduğu değerleri çağımızın gereği olan insan kaynağı ve teknoloji yatırımları ile geleceğe taşır. Size en doğal, en lezzetli ve en sağlıklı ürünleri sunmak için özenle çalışır.
Naret Besi Çiftliği’ndeki hayvanların rasyon hesaplamaları günlük olarak yapılır, sağlık durumları uzman veterinerler tarafından düzenli olarak kontrol edilir. Kesim ve soğuk zincir transferin ardından ulaştıkları entegre et üretim tesislerinde ikinci bir uzman veteriner kontrolünde geçerek üretime kabul edilir.
Gerekli büyüklüğe ulaşan hayvanlar uluslararası standartlardaki kesim tesislerinde İslami usullere uygun şekilde kesilir. Frigofirik soğuk zincir tırlarla aynı gün İstanbul’daki entegre et üretim tesisine gönderilir. Kontrol, dinlendirme ve kesim aşamalarının ardından en kısa sürede tüketime hazır hale gelir.